Használati útmutatók a Acer Vetítők

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Acer Vetítők kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Kikapcsolhatom-e a vetítőmet azonnal a használat után? Ellenőrzött
A vetítőgép használata után a lámpa még mindig nagyon forró.

Hasznos volt (110)
Mi az a trapézkorrekció? Ellenőrzött
A projektor gyakran nem helyezhető el egyenesen a képernyő vagy a fal előtt. A vetített kép emiatt torzulhat. Ez a kulcstartó effektus. A trapézkorrekció egy olyan szolgáltatás, amely foglalkozik ezzel a torzítással. Nem minden projektor kínál trapézkorrekciót.

Hasznos volt (72)
Mekkora a kontrasztarány? Ellenőrzött
A kontrasztarány megmondja, hogy a fehér fehére milyen messze van a feketétől. A például 400: 1 kontrasztarány azt jelenti, hogy a képernyőn a legfeketébb fekete 400-szor sötétebb, mint a fehérebb fehér. A nagy kontrasztarány hozzájárul a kép élességéhez.

Hasznos volt (39)
Hol találom meg az Acer projektorom sorozatszámát? Ellenőrzött
Az SNID és a sorozatszám a projektor alján található. Az SNID mindig 11 vagy 12 számjegyből áll. A sorozatszám számokból és betűkből áll, de soha nem lesz benne "O" betű.

Hasznos volt (3)