Használati útmutató Acer B250i Vetítő

Használati útmutatóra van szüksége Acer B250i Vetítő? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 3.37 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Acer B250i Vetítő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Acer termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Kikapcsolhatom-e a vetítőmet azonnal a használat után? Ellenőrzött
A vetítőgép használata után a lámpa még mindig nagyon forró.

Hasznos volt (79)
Mi az a trapézkorrekció? Ellenőrzött
A projektor gyakran nem helyezhető el egyenesen a képernyő vagy a fal előtt. A vetített kép emiatt torzulhat. Ez a kulcstartó effektus. A trapézkorrekció egy olyan szolgáltatás, amely foglalkozik ezzel a torzítással. Nem minden projektor kínál trapézkorrekciót.

Hasznos volt (44)
Mekkora a kontrasztarány? Ellenőrzött
A kontrasztarány megmondja, hogy a fehér fehére milyen messze van a feketétől. A például 400: 1 kontrasztarány azt jelenti, hogy a képernyőn a legfeketébb fekete 400-szor sötétebb, mint a fehérebb fehér. A nagy kontrasztarány hozzájárul a kép élességéhez.

Hasznos volt (24)
Hol találom meg az Acer projektorom sorozatszámát? Ellenőrzött
Az SNID és a sorozatszám a projektor alján található. Az SNID mindig 11 vagy 12 számjegyből áll. A sorozatszám számokból és betűkből áll, de soha nem lesz benne "O" betű.

Hasznos volt (1)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Acer.