A Távirányítók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Távirányítók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hogyan csatlakoztathatom az univerzális távirányítót a televíziómhoz? Ellenőrzött

Az univerzális távirányító csatlakoztatásához meg kell adnia a távirányító és a televízió modellszámát és márkanevét. A távirányító kézikönyvében megtalálható a márkák és a modellszámok kódjainak listája.

Hasznos volt (7346) Olvass tovább

Miért vannak betűk a távirányító számai mellett? Ellenőrzött

Bizonyos televíziós beállítások betűk megadását írhatják elő. Egy gombon általában három betű vagy más karakter található. Ha betűbevitelre van szükség, akkor az első betűnél egyszer megnyomhatja azt a gombot, a második betűért kétszer, a harmadik betűért pedig háromszor. Így a szöveg írható minimális számú gombbal.

Hasznos volt (590) Olvass tovább

A távirányítóm ugyanazon márkájú más televíziós modelleken is működik? Ellenőrzött

Gyakran a televízió távirányítója is működik ugyanazon márka hasonló modelljein. Azonban szokatlan, hogy az adott márka összes modelljénél működik. Az univerzális távirányítók alkalmasabbak erre.

Hasznos volt (426) Olvass tovább

Mennyi az infravörös távirányító átlagos hatótávolsága? Ellenőrzött

Egy átlagos infravörös távirányító hatótávolsága 3-6 méter volt. Továbbá, minél távolabb van a készülék, annál nehezebb lesz célozni.

Hasznos volt (364) Olvass tovább

A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött

Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (265) Olvass tovább

Hagyhatok hosszabb ideig cserélhető akkumulátort egy eszközben? Ellenőrzött

A cserélhető akkumulátorok sokáig maradhatnak egy eszközben, ha a készüléket használják. Ha egy eszközt hosszú ideig tárolnak, az oxidáció elkerülése érdekében tanácsos eltávolítani az elemeket.

Hasznos volt (212) Olvass tovább