Használati útmutatók a Titan Távirányítók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Titan Távirányítók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hogyan csatlakoztathatom az univerzális távirányítót a televíziómhoz? Ellenőrzött
Az univerzális távirányító csatlakoztatásához meg kell adnia a távirányító és a televízió modellszámát és márkanevét. A távirányító kézikönyvében megtalálható a márkák és a modellszámok kódjainak listája.

Hasznos volt (3615)
Mennyi az infravörös távirányító átlagos hatótávolsága? Ellenőrzött
Egy átlagos infravörös távirányító hatótávolsága 3-6 méter volt. Továbbá, minél távolabb van a készülék, annál nehezebb lesz célozni.

Hasznos volt (165)
A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött
Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (101)
A távirányítóm ugyanazon márkájú más televíziós modelleken is működik? Ellenőrzött
Gyakran a televízió távirányítója is működik ugyanazon márka hasonló modelljein. Azonban szokatlan, hogy az adott márka összes modelljénél működik. Az univerzális távirányítók alkalmasabbak erre.

Hasznos volt (78)
Miért vannak betűk a távirányító számai mellett? Ellenőrzött
Bizonyos televíziós beállítások betűk megadását írhatják elő. Egy gombon általában három betű vagy más karakter található. Ha betűbevitelre van szükség, akkor az első betűnél egyszer megnyomhatja azt a gombot, a második betűért kétszer, a harmadik betűért pedig háromszor. Így a szöveg írható minimális számú gombbal.

Hasznos volt (71)
Hagyhatok hosszabb ideig cserélhető akkumulátort egy eszközben? Ellenőrzött
A cserélhető akkumulátorok sokáig maradhatnak egy eszközben, ha a készüléket használják. Ha egy eszközt hosszú ideig tárolnak, az oxidáció elkerülése érdekében tanácsos eltávolítani az elemeket.

Hasznos volt (61)