Használati útmutató - Adler AD 2175 Elektromos fogkefe

Használati útmutatóra van szüksége Adler AD 2175 Elektromos fogkefe? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 3.87 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Adler AD 2175 Elektromos fogkefe: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Adler termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen gyakran és meddig kell mosnom a fogamat? Ellenőrzött
Célszerű legalább napi 2 alkalommal legalább 2 percig legalább fogat mosni. Sok elektromos fogkefe van felszerelve egy funkcióval, amely jelzi ezt a 2 percet.

Hasznos volt (8)
Naponta kétszer mosok fogat, de még mindig rossz leheletem van, miért van ez? Ellenőrzött
A rossz leheletet nem csak a fogak ételmaradékai vagy az íny gyulladása okozza. A nyelv baktériumai és a szájszárazság szintén rossz leheletet okozhatnak.

Hasznos volt (6)
Jobb az elektromos fogkefével történő fogmosás, mint a kézi fogmosás? Ellenőrzött
Az elektromos fogkefék sokkal jobban képesek eltávolítani a lepedéket, mint a kézi fogmosás. Sok elektromos fogkefe segít a kefe sorrendjének időzítésében, elősegítve a jobb eredmény elérését.

Hasznos volt (5)
Hány éves kortól használhatja a gyermek az elektromos fogkefét? Ellenőrzött
A gyermekek attól a pillanattól kezdve használhatják az elektromos fogkefét, hogy önállóan foghatják és használhatják a fogkefét. Gyerekek esetében használjon puha szőrű kis kefefejet. 5 éves kor alatti gyermekek számára speciális fogkrémet kell használni, csökkentett fluoridmennyiséggel.

Hasznos volt (0)
Használhatok elektromos fogkefét a zuhany alatt? Ellenőrzött
Ez a márkától és a modelltől függ. Mindig előzetesen ellenőrizze ezt a biztonsága érdekében, és ne tegye meg, ha a fogkefe nem alkalmas rá.

Hasznos volt (0)

Loading…

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Adler.