Használati útmutató Ufesa CK7355 Presszógép

Használati útmutatóra van szüksége Ufesa CK7355 Presszógép? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.93 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Ufesa CK7355 Presszógép: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Ufesa termékével?
Igen Nem
83%
17%
6 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mit mond az őrlés a kávéról? Ellenőrzött
Az őrlés típusa erősen meghatározza a kávé ízét. A finomabb őrlés általában erősebb ízt, a durvább őrlés pedig enyhébb ízt jelent. Nagyon finom őrlés esetén keserű kávé keletkezhet.

Hasznos volt (349)
Mi a legjobb módja a kávé tárolásának? Ellenőrzött
A kávét legjobb tiszta és légmentesen lezárt dobozban tárolni.

Hasznos volt (91)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Dennise 21-09-2019
A dobozban található kézikönyvben ez áll: "nem szabad 2000 m -nél magasabb tengerszint feletti magasságban használni ..." és Ez azt jelenti, hogy gyorsan lebomlik? Vagy hogy nem úgy működött, ahogy kellene? 3600 méter tengerszint feletti magasságban lakom ... és magyarázatot szeretnék kérni, mert nem láttam ezt a kijelentést vásárlás előtt, és tudnom kell, hogy mit várhatok a kávéfőzőtől Ufesa CK7355 Duo Supreme - Express kávéfőző. Kösz.

válasz | Hasznos volt (3)(Translated by Google)
Sandra Peña 06-08-2019
Szia hogy vannak a dolgok ..? Vettem egy UFESA spress kávéfőzőt. Nem ismerem a modellt, fehér színű, és azért írom fel a kézikönyvet, mert nem tudom, hogyan kell használni, ha tudna segíteni, nagyra értékelem. Üdv, várom válaszát.

válasz | Hasznos volt (0)(Translated by Google)
Használati útmutató Ufesa CK7355 Presszógép