Használati útmutató - Trio 204160142 Sambesi Lámpa

Használati útmutatóra van szüksége Trio 204160142 Sambesi Lámpa? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.13 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Trio 204160142 Sambesi Lámpa: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Trio termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Az összes LED-világítás tompítható? Ellenőrzött
Nem, nem minden LED lámpa tompítható. Ezt jelzi a csomagolás vagy maga a lámpa.

Hasznos volt (145)
Mit jelent a lumen? Ellenőrzött
A lumen egy adott fényforrás összes kibocsátott látható fénymennyiségének mértékegysége.

Hasznos volt (86)
Miért fontos a fény színe? Ellenőrzött
Kétféle fény, meleg és hideg fény van. A hideg fény éles és ébren tart. A meleg fény pihentető hatást fejt ki. A fény melegét Kelvin-ben mérik, és maga a lámpa csomagolása is feltünteti.

Hasznos volt (69)
Milyen csavaralapok léteznek? Ellenőrzött
Világszerte sokféle aljzat létezik, de a legtöbbet az Edison csavarra építik, amelyet E betűvel jeleznek. A legtöbb országban az E27 és E14 csavaros talpak szabványosak. Az Egyesült Államokban az E26, E17, E12 és E10 szabvány.

Hasznos volt (46)
Mit mondanak a wattok a lámpámról? Ellenőrzött
A Watt a villamosenergia-fogyasztás mérőegysége. A több fényt kibocsátó lámpák általában több wattot használnak, de a fényteljesítmény összehasonlításához mindig használjon lumenet.

Hasznos volt (42)
Új lámpát tettem a lámpámba, de nem kapcsol be, miért van ez? Ellenőrzött
Egyes lámpák meghatározott teljesítményű fényforrásokhoz készülnek. Ha olyan fényforrást helyez be, amely nagyobb teljesítményt igényel, mint amennyit a lámpa képes biztosítani, előfordulhat, hogy a fény nem kapcsol be. Ha a lámpa sokkal nagyobb teljesítményt nyújt, mint amire a fényforrás készült, akkor a fényforrás kiéghet.

Hasznos volt (34)
Mi az a LED? Ellenőrzött
A LED mozaikszó fénykibocsátó diódát jelent (Light-Emitting Diode).Fénykibocsátás történik annak hatására, ha a megfelelő irányban elektromos áramot vezetünk át a félvezetőn.

Hasznos volt (30)

Loading…

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Trio.