Használati útmutató Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó

Használati útmutatóra van szüksége Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.76 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Toledo termékével?
Igen Nem
100%
0%
3 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Használhatom a nagynyomású mosómat az autóm lemosására? Ellenőrzött
Igen, természetesen.A nagynyomású mosót tartsa legalább 20 cm-re az autótól, hogy ne haladja meg a 110 bar nyomást.

Hasznos volt (713)
Hogyan tárolhatok nyomást a télen? Ellenőrzött
A mosógép olyan termék, amelynek részei a víz folyik. A fagykárok elkerülése érdekében tárolás előtt mindig ürítse ki teljesen. Annak biztosítása érdekében, hogy ne forduljon elő fagykár, a legjobb, ha a mosógépet fagymentes helyen tartja.

Hasznos volt (109)
Mit jelent a PSI? Ellenőrzött
A PSI jelentése font per négyzet hüvelyk, jelezve a nyomás nagyságát. Minél több PSI-t képes szállítani egy mosógép, annál nagyobb teljesítményű képes tisztítani.

Hasznos volt (104)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Bernt 03-02-2021
Önmagában is jó termék. Sajnos egy volt rajz hiányzik a kézikönyvből. Hasznos lenne alkatrész beszerzésnél. A PHPW-200-am kipufogócsövében eltört a szelep. Eddig az alkatrész beszerzése zajlott sikertelen. Hollandiában kaptam cserefúvókát, de amikor rákérdeztem a Valve nem válaszol. Ki tud segíteni?!

válasz | Hasznos volt (1)(Translated by Google)
mir 23-10-2020
Helló, vettem egy használtat, és csatlakoztatáskor be- és kikapcsol. mi lehet az oka, aki lengyelországi Toledo alátéteket javít. Üdvözlettel: [email protected] 606 451 421 köt.

válasz | Hasznos volt (0)(Translated by Google)
Használati útmutató Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó