Használati útmutató Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó

Használati útmutatóra van szüksége Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

Art.nr. GRM5007
0801-22
GEBRAUCHSANWEISUNG 04
MANUAL DE INSTRUCCIONES 10
MANUAL DE INSTRUÇÕES 16
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
21

27

32
MANUALUL UTILIZATORULUI 38
O¢∏°π∂™ Ã∏™∂ø
43
HOCHDRUCKREINIGER
PHPW-200
GRM5007 Ma # 0801-22.indd 1 1/23/08 4:10:19 PM
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 2.76 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó-szal?
Igen Nem
100%
0%
3 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Toledo. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Toledo
Modell PHPW-200
Kategória Magasnyomású mosók
Fájltípus PDF
Fájl méret 2.76 MB

Toledo Magasnyomású mosók összes kézikönyve
Magasnyomású mosók további kézikönyvei

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Használhatom a nagynyomású mosómat az autóm lemosására? Ellenőrzött

Igen, természetesen.A nagynyomású mosót tartsa legalább 20 cm-re az autótól, hogy ne haladja meg a 110 bar nyomást.

Hasznos volt (802) Olvass tovább

Mit jelent a PSI? Ellenőrzött

A PSI jelentése font per négyzet hüvelyk, jelezve a nyomás nagyságát. Minél több PSI-t képes szállítani egy mosógép, annál nagyobb teljesítményű képes tisztítani.

Hasznos volt (178) Olvass tovább

Hogyan tárolhatok nyomást a télen? Ellenőrzött

A mosógép olyan termék, amelynek részei a víz folyik. A fagykárok elkerülése érdekében tárolás előtt mindig ürítse ki teljesen. Annak biztosítása érdekében, hogy ne forduljon elő fagykár, a legjobb, ha a mosógépet fagymentes helyen tartja.

Hasznos volt (176) Olvass tovább

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Bernt 03-02-2021
Önmagában is jó termék. Sajnos egy volt rajz hiányzik a kézikönyvből. Hasznos lenne alkatrész beszerzésnél. A PHPW-200-am kipufogócsövében eltört a szelep. Eddig az alkatrész beszerzése zajlott sikertelen. Hollandiában kaptam cserefúvókát, de amikor rákérdeztem a Valve nem válaszol. Ki tud segíteni?!

válasz | Hasznos volt (1)(A Google fordította)
mir 23-10-2020
Helló, vettem egy használtat, és csatlakoztatáskor be- és kikapcsol. mi lehet az oka, aki lengyelországi Toledo alátéteket javít. Üdvözlettel: [email protected] 606 451 421 köt.

válasz | Hasznos volt (0)(A Google fordította)
Használati útmutató Toledo PHPW-200 Magasnyomású mosó

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák