Használati útmutatók a Mérlegek

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Mérlegek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A mérlegem irreálisan alacsony súlyt mutat, amikor ráállok, miért van ez? Ellenőrzött
A legjobb eredmény érdekében a mérlegnek kemény, sík felületen kell állnia. Ha a mérleg például egy szőnyegen áll, ez befolyásolhatja a mérést.

Hasznos volt (1965)
Mi a BMI? Ellenőrzött
A BMI az angol Body Mass Index (magyarul: testtömeg-index) rövidítése, és úgy számíthatja ki, hogy a kilogrammban megadott testsúlyát elosztja a négyzetre emelt testmagasság értékével.

Hasznos volt (1454)
A készülékemben lévő akkumulátor oxidálódott, továbbra is biztonságosan használhatom? Ellenőrzött
Ja, az eszköz továbbra is biztonságosan használható. Először vegye ki az oxidizd akkumulátort. Ehhez soha ne használjon puszta kezet. Ezután tisztítsa meg az elemtartót egy ecetbe vagy citromlébe mártott vattával. Hagyja megszáradni és helyezzen be új elemeket.

Hasznos volt (589)
Használhatok mérleget nedves lábakkal? Ellenőrzött
Ez a skálától függ. Diagnosztikai mérleg használata esetén a lábaknak száraznak kell lenniük a mérések megfelelő elvégzéséhez.

Hasznos volt (360)