Használati útmutatók a Hajszárítók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Hajszárítók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mit csinál egy ionos hajszárító? Ellenőrzött
Számos modern hajszárító ionos funkcióval rendelkezik. Ez a funkció negatív ionokat használ, hogy megvédje a hajat, és megakadályozza annak statikussá válását.

Hasznos volt (109) Olvass tovább
Mi az optimális távolság a hajam és a hajszárító között? Ellenőrzött
A legjobb, ha a hajszárítót körülbelül 20 centiméter távolságban használja.

Hasznos volt (45) Olvass tovább
Használat után körbetekerhetem a vezetéket a készülék körül? Ellenőrzött
Jobb ezt nem megtenni, mert károsíthatja a vezetéket. A legjobb dolog, ha úgy tekerjük be a zsinórt, ahogy az a termék csomagolásakor volt.

Hasznos volt (41) Olvass tovább