Használati útmutatók a Clatronic Elektromos fogkefék

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Clatronic Elektromos fogkefék kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen gyakran és meddig kell mosnom a fogamat? Ellenőrzött
Célszerű legalább napi 2 alkalommal legalább 2 percig legalább fogat mosni. Sok elektromos fogkefe van felszerelve egy funkcióval, amely jelzi ezt a 2 percet.

Hasznos volt (23)
Naponta kétszer mosok fogat, de még mindig rossz leheletem van, miért van ez? Ellenőrzött
A rossz leheletet nem csak a fogak ételmaradékai vagy az íny gyulladása okozza. A nyelv baktériumai és a szájszárazság szintén rossz leheletet okozhatnak.

Hasznos volt (10)
Jobb az elektromos fogkefével történő fogmosás, mint a kézi fogmosás? Ellenőrzött
Az elektromos fogkefék sokkal jobban képesek eltávolítani a lepedéket, mint a kézi fogmosás. Sok elektromos fogkefe segít a kefe sorrendjének időzítésében, elősegítve a jobb eredmény elérését.

Hasznos volt (8)
Használhatok elektromos fogkefét a zuhany alatt? Ellenőrzött
Ez a márkától és a modelltől függ. Mindig előzetesen ellenőrizze ezt a biztonsága érdekében, és ne tegye meg, ha a fogkefe nem alkalmas rá.

Hasznos volt (2)
Hány éves kortól használhatja a gyermek az elektromos fogkefét? Ellenőrzött
A gyermekek attól a pillanattól kezdve használhatják az elektromos fogkefét, hogy önállóan foghatják és használhatják a fogkefét. Gyerekek esetében használjon puha szőrű kis kefefejet. 5 éves kor alatti gyermekek számára speciális fogkrémet kell használni, csökkentett fluoridmennyiséggel.

Hasznos volt (2)