A SilverCrest WIFI-ismétlők kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a SilverCrest WIFI-ismétlők kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a SilverCrest termékem modellszáma? Ellenőrzött

Bár egyes SilverCrest termékek alternatív modellszámmal rendelkeznek, mindegyiknek van IAN-száma, amellyel a termék azonosítható.

Hasznos volt (3376) Olvass tovább

Mi a különbség a jelerősítő és a hozzáférési pont között? Ellenőrzött

A legnagyobb különbség az, hogy a hozzáférési pont általában kábellel csatlakozik a modemhez vagy routerhez.A jelerősítő a meglévő jelet erősíti fel.

Hasznos volt (219) Olvass tovább

Csatlakoztathatok egy hatótávolság-bővítőt egy másik tartomány-bővítő jeléhez? Ellenőrzött

Igen, ez a legtöbb modellnél lehetséges. Vegye figyelembe, hogy az ismételt jel minősége gyengébb lehet, mint ha közvetlenül egy útválasztóhoz csatlakozik.

Hasznos volt (127) Olvass tovább