Használati útmutatók a Akai Táblagépek

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Akai Táblagépek kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Használhatom-e a táblagépemet töltés közben? Ellenőrzött
Igen, a táblagép használható töltés közben.

Hasznos volt (215)
A SIM-kártyám nem illik a mobiltelefonomba, miért van ez? Ellenőrzött
Többféle SIM-kártya létezik, normál, mikro és nano. Lehetséges adapter használata vagy a SIM-kártya kicsinyítése.

Hasznos volt (156)
Ha csatlakoztatom a készülékemet a töltőhöz, akkor az rosszul töltődik vagy egyáltalán nem töltődik, miért van ez? Ellenőrzött
Lehetséges, hogy a töltő csatlakoztatásának nyílásában szennyeződés gyűlt össze, megakadályozva a megfelelő érintkezést. Ennek a tisztításának legjobb módja a sűrített levegő. Ha kétségei vannak, végezze el ezt szakember.

Hasznos volt (69)
A Bluetooth a falakon és a mennyezeten keresztül működik? Ellenőrzött
A Bluetooth jel a falakon és a mennyezeten keresztül működik, kivéve, ha ezek fémből készülnek. A fal vastagságától és anyagától függően a jel ereje csökkenhet.

Hasznos volt (38)
Szükséges-e a lítium-ion akkumulátor lemerülése az újratöltés előtt? Ellenőrzött
Nem, erre nincs szükség. Régebbi elemekkel ez volt a helyzet. A lítium-ion akkumulátorokat használat után fel lehet tölteni, és szükség esetén levehetik a töltőről.

Hasznos volt (23)
Mit jelent az IMEI? Ellenőrzött
Az IMEI az International Mobile Equipment Identity rövidítése, és egy (gyakran) egyedi szám, amelyet mobil eszközök, például táblagépek és okostelefonok azonosítására és lopás elleni védelemre használnak.

Hasznos volt (21)
Mit használhatok a legjobban a mobileszköz képernyőjének tisztításához? Ellenőrzött
A legjobb mikroszálas kendőt használni, esetleg speciális mosószerrel együtt. Soha ne használjon konyharuhát vagy más papírtörlőt, ezek karcolások maradnak!

Hasznos volt (19)
Mit tehetek, ha fejhallgatót csatlakoztatok az eszközhöz, nem működik megfelelően? Ellenőrzött
Lehetséges, hogy a fejhallgató csatlakoztatásának nyílásában piszok gyűlt össze, megakadályozva a megfelelő érintkezést. Ennek a tisztításának legjobb módja a sűrített levegő. Ha kétségei vannak, végezze el ezt szakember.

Hasznos volt (18)
Milyen körülmények között fog optimálisan működni a lítium-ion akkumulátorom? Ellenőrzött
A lítium-ion akkumulátorok optimálisan működnek 5 és 45 Celsius fok közötti hőmérsékleten. Nagyon hideg vagy meleg időben észreveheti, hogy az akkumulátor gyorsabban lemerül. 5-nél alacsonyabb vagy 45 Celsius-foknál magasabb hőmérsékleten nem ajánlott tölteni.

Hasznos volt (17)
Hogyan lehet a lítium-ion akkumulátort hosszú ideig tárolni? Ellenőrzött
A lítium-ion akkumulátor tárolásának legjobb módja 5 és 45 Celsius fok közötti hőmérséklet. Célszerű azt is ellenőrizni, hogy az akkumulátor kb. 67% -osan feltöltött, mielőtt elraktározná.

Hasznos volt (16)
Tisztítanom kell a készülék képernyőjét, mielőtt alkalmaznék egy képernyővédőt? Ellenőrzött
Igen, a képernyővédő a zsír és pormentes felületekhez illeszkedik a legjobban.

Hasznos volt (11)