Használati útmutatók a TrekStor Merevlemez-meghajtók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a TrekStor Merevlemez-meghajtók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Nem tudok nagy fájlokat a merevlemezre másolni, ennek mi lehet az oka? Ellenőrzött
Lehetséges, hogy a merevlemez-meghajtó FAT32 fájlrendszert használ.Ez a fájlok méretét körülbelül 4 GB-ra korlátozza, de már a 2 GB és ennél nagyobb méretű fájloknál is problémát okozhat.Ahhoz, hogy nagyobb fájlokat is kezelni lehessen, a merevlemez meghajtót másik, például NTFS fájlrendszerre kell formázni.Vigyázat!A merevlemez-meghajtó formázása során az meghajtón lévő minden fájl el fog veszni!

Hasznos volt (32)
Mekkora értéket jelöl a kilobájt, megabájt és a terabájt? Ellenőrzött
Egy kilobájt (KB) 1000 bájtból áll.1 megabájt (MB) = 1000 kilobájt.1 gigabájt (GB) = 1000 megabájt.1 terabájt (TB) = 1000 gigabájt.

Hasznos volt (5)
Mi a különbség a merevlemez-meghajtó és az SSD között? Ellenőrzött
A merevlemez-meghajtónak több lemeze van, amelyek mozognak. Lehetővé teszi nagy mennyiségű adat tárolását, de sok energiát használ és sebezhető. Az SSD-nek nincsenek mozgó alkatrészei, de chipeket használ, mint egy USB-meghajtó. Előnye, hogy gyors és könnyű, de kevesebb adattárolást tesz lehetővé.

Hasznos volt (3)