Használati útmutatók a Hordozható töltők

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Hordozható töltők-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mennyi ideig tart, amíg a hordozható töltőm teljesen feltöltődik? Ellenőrzött
Ez a modelltől és a kapacitástól függ, de a hordozható töltők feltöltése általában gyorsabb, ha egy konnektorhoz vannak csatlakoztatva, mint ha egy eszközhöz csatlakoztatná őket USB-csatlakozó segítségével.

Hasznos volt (388)
Normális, hogy töltés közben villog a fény? Ellenőrzött
Igen, a legtöbb hordozható töltővel a kis fény villog töltés közben. A töltési ciklus befejeztével a lámpa gyakran folyamatosan világít.

Hasznos volt (159)
Normális-e, hogy a hordozható töltőm töltés közben felmelegedik? Ellenőrzött
Igen, a hordozható töltők töltés közben felmelegedhetnek, ez teljesen természetes.

Hasznos volt (77)
Hogyan tudom biztosítani, hogy a hordozható töltőm a lehető leghosszabb ideig tartson? Ellenőrzött
Hordozható töltő használata esetén a legjobb, ha teljesen lemerül, majd töltse fel teljesen. A közbenső töltés csökkenti az akkumulátor élettartamát.

Hasznos volt (52)
Mennyi energiával rendelkezzen a hordozható töltőm? Ellenőrzött
A hordozható töltő teljesítményének mértéke attól függ, hogy milyen eszközt kell töltenie. Általánosságban elmondható, hogy egy okostelefon vagy Mp3 lejátszó feltöltéséhez 2200-4000mAh, tabletekhez 5000-8000mAh és laptopokhoz 10400-12000mAh kell.

Hasznos volt (26)
Mit jelent a mAh? Ellenőrzött
A mAh milliamper / óra értéket jelent, és jelzi az akkumulátor töltöttségét. Például egy 2000mAh akkumulátor óránként 2000 milliampert szolgáltat, és képes óránként 250mA-t használó rádió működtetésére 8 órán keresztül. A nagyobb mAh-val rendelkező akkumulátor futási ideje hosszabb lesz.

Hasznos volt (25)