Használati útmutató Smeg MD15CR Csaptelep

Kézikönyvre van szüksége a Smeg MD15CR Csaptelep hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ehhez a termékhez jelenleg 1 gyakran ismételt kérdés, 0 megjegyzés tartozik, és 0 szavazattal rendelkezik. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

SMEG S.p.A.
Via Leonardo Da Vinci, 4
42016 Guastalla (RE)
Tel. 0522.8211 Fax 0522.838337
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 5.83 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Smeg MD15CR Csaptelep: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Smeg MD15CR Csaptelep-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Smeg MD15CR Csaptelep-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Smeg MD15CR Csaptelep-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Smeg. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Smeg MD15CR Csaptelep készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Smeg
Modell MD15CR
Kategória Csaptelepek
Fájltípus PDF
Fájl méret 5.83 MB

Smeg Csaptelepek összes kézikönyve
Csaptelepek további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Smeg MD15CR Csaptelep

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A csapból a víz csak langyos lesz, mit tehetek? Ellenőrzött

Feltéve, hogy nincs probléma a meleg vízellátással, az lehet, hogy ásványi anyagok vannak a csapban. Ez akadályozhatja a hőmérséklet szabályozását. Az is lehetséges, hogy a csaptelep belsejében lévő mechanizmus eltört. Ebben az esetben valószínűleg ki kell cserélni.

Hasznos volt (433) Olvass tovább
Használati útmutató Smeg MD15CR Csaptelep

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák