Használati útmutató Samsung EP-PA710 Vezeték nélküli töltő

Kézikönyvre van szüksége a Samsung EP-PA710 Vezeték nélküli töltő hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 0 gyakran ismételt kérdéseket, 0 megjegyzést tartalmaz, és 0 szavazattal rendelkezik. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

www.samsung.com
User Manual
12/2016. Rev.1.2
Wireless Charger Tray
EP-PA710
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 4.55 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Samsung EP-PA710 Vezeték nélküli töltő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Samsung EP-PA710 Vezeték nélküli töltő-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Samsung EP-PA710 Vezeték nélküli töltő-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Samsung EP-PA710 Vezeték nélküli töltő-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Samsung. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Samsung EP-PA710 Vezeték nélküli töltő készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Samsung
Modell EP-PA710
Kategória Vezeték nélküli töltők
Fájltípus PDF
Fájl méret 4.55 MB

Samsung Vezeték nélküli töltők összes kézikönyve
Vezeték nélküli töltők további kézikönyvei

Használati útmutató Samsung EP-PA710 Vezeték nélküli töltő

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák