Használati útmutatók a ATAG Termosztátok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a ATAG Termosztátok kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a termosztát holt zónája? Ellenőrzött
Számos modern termosztát holt zónával rendelkezik. Ha a hőmérséklet 4 ° C-nál kisebb mértékben tér el a beállított hőmérséklettől, a rendszer nem melegszik vagy hűl. A termosztátnak ez az úgynevezett holt zónája megakadályozza a rendszert túl gyakran be- és kikapcsolni, ezzel energiát takarítva meg.

Hasznos volt (1250)
Mi a legjobb hely a termosztát felszerelésére? Ellenőrzött
A termosztát legjobb helye körülbelül 1,5 méterrel a talaj felett van. Soha ne helyezze a termosztátot fűtőtestre vagy más hőt kibocsátó berendezésre, vagy közvetlen napfénynek. Válasszon egy szobát, amelyet gyakran használnak. A legtöbb esetben ez a nappali.

Hasznos volt (760)