Használati útmutatók a Ágyrácsok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Ágyrácsok-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen típusú matracok alkalmazhatók az állítható rácsos ágyakhoz? Ellenőrzött
Nem minden matrac használható az állítható rácsos ágyakon. A legalkalmasabbak a memóriahabos matracok, hideghabos matracok, poliéter matracok és latex matracok. Zsebrugós matracok is használhatók. A belső rugós matracok és a légmatracok nem alkalmasak állítható rácsos ágyakhoz. Minden típusú matrac használható a szokásos rácsos ágyakhoz.

Hasznos volt (21)
Használhatok dupla matracot egy kétszemélyes ágyon, egyedileg állítható rácsos ágyazattal? Ellenőrzött
Nem. Nem lehet dupla matracot elhelyezni egy dupla ágyon, egyedileg rácsos ágyazattal, mivel mindkét fél között lehetséges a magasságkülönbség. Mindkét felének egyetlen matracra lesz szüksége. Ezenkívül nem lehet dupla matracot használni.

Hasznos volt (13)
Mekkora a matrac minimális vastagsága? Ellenőrzött
A megfelelő kényelem érdekében minden típusú matracnak legalább 16 cm vastagnak kell lennie.

Hasznos volt (9)