Használati útmutató Olympia 1120 Kézi adóvevő

Használati útmutatóra van szüksége Olympia 1120 Kézi adóvevő? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 0.87 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Olympia 1120 Kézi adóvevő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Olympia 1120 Kézi adóvevő-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Olympia 1120 Kézi adóvevő-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Olympia. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Olympia 1120 Kézi adóvevő készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Olympia
Modell 1120
Kategória Kézi adóvevők
Fájltípus PDF
Fájl méret 0.87 MB

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Olympia 1120 Kézi adóvevő-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

Karl Meißner 21-10-2021
Az épületen belül is jó a hatótáv, csak használat után kell kivenni az elemeket, teljesen lemerülnek gyors.Negyed év után nem használt, működik továbbra is kapcsolja be és állítsa be a frekvenciákat, de mikor Csendben maradnak, amikor beszélnek. Hasznos útmutató: Semmi

válasz | Hasznos volt (0)(A Google fordította)
Használati útmutató Olympia 1120 Kézi adóvevő