Használati útmutató Niceboy PARTY Boom 80W Hangszóró

Kézikönyvre van szüksége a Niceboy PARTY Boom 80W Hangszóró hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 5 gyakran ismételt kérdéseket, 0 megjegyzést tartalmaz, és 0 szavazattal rendelkezik. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

1
PARTY BOOM 80W
User Manual / Party Speaker
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.48 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Niceboy PARTY Boom 80W Hangszóró: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Niceboy PARTY Boom 80W Hangszóró-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Niceboy PARTY Boom 80W Hangszóró-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Niceboy PARTY Boom 80W Hangszóró-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Niceboy. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Niceboy PARTY Boom 80W Hangszóró készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Niceboy
Modell PARTY Boom 80W
Kategória Hangszórók
Fájltípus PDF
Fájl méret 1.48 MB

Niceboy Hangszórók összes kézikönyve
Hangszórók további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Niceboy PARTY Boom 80W Hangszóró

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hangszórót szeretnék csatlakoztatni a televíziómhoz HDMI-vel, melyik portot használjam? Ellenőrzött

Használnia kell a HDMI-ARC portot, amely kifejezetten az audioeszközök csatlakoztatására készült.

Hasznos volt (1374) Olvass tovább

Mit jelentenek a hangszórónál a frekvenciák? Ellenőrzött

Azt a frekvenciatartományt jelöli, amelyre a hangszóró képes.A nagyobb frekvenciatartomány szélesebb hangteljesítményt jelent, és jobb minőségű hangot biztosít.

Hasznos volt (745) Olvass tovább

Mikor túl hangos a zene amit hallgatok? Ellenőrzött

A 80 decibel (dB) feletti hangok károsíthatják a hallást.A 120 dB feletti hangok azonnali halláskárosodást okoznak.A károsodás mértéke attól függ, hogy milyen gyakran és mennyi ideig van kitéve a hanghatásnak.

Hasznos volt (436) Olvass tovább

A Bluetooth a falakon és a mennyezeten keresztül működik? Ellenőrzött

A Bluetooth jel a falakon és a mennyezeten keresztül működik, kivéve, ha ezek fémből készülnek. A fal vastagságától és anyagától függően a jel ereje csökkenhet.

Hasznos volt (200) Olvass tovább

Milyen zajszint mellett biztonságos a gyermekek számára? Ellenőrzött

A gyermekek gyorsabban károsodnak a hallásukban, mint a felnőttek. Ezért fontos, hogy soha ne tegyük ki a gyermekeket 85 dB-nél erősebb zajnak. A fejhallgatók esetében speciális modellek vannak a gyermekek számára. Hangszórók vagy más helyzetek esetén ébernek kell lennie, a zaj nem haladja meg ezt a szintet.

Hasznos volt (178) Olvass tovább
Használati útmutató Niceboy PARTY Boom 80W Hangszóró