Használati útmutató Nedis WLTK1000BK Kézi adóvevő

Kézikönyvre van szüksége a Nedis WLTK1000BK Kézi adóvevő hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ez a termék jelenleg 0 gyakran ismételt kérdéseket, 0 megjegyzést tartalmaz, és 0 szavazattal rendelkezik. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

ned.is/wltk1000bk
Walkie Talkie
for wireless,
long-distance communication
WLTK1000BK
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.04 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Nedis WLTK1000BK Kézi adóvevő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Nedis WLTK1000BK Kézi adóvevő-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Nedis WLTK1000BK Kézi adóvevő-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Nedis WLTK1000BK Kézi adóvevő-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Nedis. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Nedis WLTK1000BK Kézi adóvevő készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Nedis
Modell WLTK1000BK
Kategória Kézi adóvevők
Fájltípus PDF
Fájl méret 1.04 MB

Nedis Kézi adóvevők összes kézikönyve
Kézi adóvevők további kézikönyvei

Használati útmutató Nedis WLTK1000BK Kézi adóvevő

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák