Használati útmutatók a Bomann Tejhabosítók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Bomann Tejhabosítók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A tej nem fog habzani rendesen, miért van ez? Ellenőrzött
Lehetséges, hogy a tejhabosítót a korábbi használat után nem tisztították meg megfelelően. A régi maradványok megakadályozhatják a tej megfelelő habosodását. Az eszköztől függően a tejnek mindig lehet olyan része, amely nem habzik. Ez normális.

Hasznos volt (285)
Milyen tejet használhatok a tejhabosítómban? Ellenőrzött
Alapvetően minden fajta tej használható, ha nincs ízesítve, és nem tartalmaz hozzáadott cukrot, még szójatej is.A legjobb minőségű habosított tejhez fontos a tejben található fehérje.A protein állapota romlik, ha a tej túl sokáig áll, vagy már egy ideje fel van bontva.Mindig az a legjobb, ha frissen felbontott tejet használ.

Hasznos volt (188)