Használati útmutatók a Tefal Kukták

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Tefal Kukták kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen gyakran kell kicserélni a kuktám tömítőgyűrűjét? Ellenőrzött

Ideális esetben a kukta tömítőgyűrűjét legalább évente egyszer meg kell vizsgálni, és ha szükséges, ki kell cserélni.A tömítőgyűrű tartóssága függ a márkától, a modelltől és a használat gyakoriságától.

Hasznos volt (710) Olvass tovább

A rizstűzhely ugyanaz, mint a gyorsfőző? Ellenőrzött

Noha ez a két termék nagyon hasonló, alapvetően különböznek egymástól. A legnagyobb különbség az, hogy a gyorsforraló mindig légmentesen zárható, a rizsfőző pedig nem.

Hasznos volt (176) Olvass tovább

Legújabb megjegyzések

Használati útmutató Tefal P2530741 Secure5 Neo Kukta
Josef Čermák 25-10-2022
Ez nem cseh. Nem vagyok jugoszláv! Ezzel egyenesen a pokolba!!


(A Google fordította)
Tefal P2530741 Secure5 Neo Kukta
Használati útmutató Tefal P2500732 Secure 5 Kukta
Lidia 17-10-2022
Szia, hogy vagy, hol lehet kapni az edény csomagolását


(A Google fordította)
Tefal P2500732 Secure 5 Kukta
Használati útmutató Tefal P2050748 Sensor Kukta
Papy emmerdé 23-01-2022
Nagyon csalódott ! lényegében a házában rosszul beállított szelep, teljesen megbízhatatlan progresszív nyitási rendszerrel. Ezenkívül elfogadhatatlan a 16 euró plusz szállítási költség ezért az egyetlen műanyagdarabért. Ami a piros szelepet illeti, gyakran kell zárt helyzetbe hozni úgy, hogy a kukta rácsapja a főzőlapra.


(A Google fordította)
Tefal P2050748 Sensor Kukta