A Bosch Kézi mixerek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Bosch Kézi mixerek kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Használat után körbetekerhetem a vezetéket a készülék körül? Ellenőrzött

Jobb ezt nem megtenni, mert károsíthatja a vezetéket. A legjobb dolog, ha úgy tekerjük be a zsinórt, ahogy az a termék csomagolásakor volt.

Hasznos volt (43) Olvass tovább

Hogyan előzhetem meg a rozsdát a kézi mixeren? Ellenőrzött

Mosás után azonnal szárítsa meg a habverőt a rozsdaképződés megelőzése érdekében. Ezenkívül ne hagyja őket hosszú ideig vízben ázni.

Hasznos volt (0) Olvass tovább

A kézi mixer lelassul vagy leáll munka közben, miért van ez? Ellenőrzött

Előfordulhat, hogy a keverendő anyag túl sűrű. Csökkentse a mennyiséget vagy a vastagságot, és próbálja újra. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (0) Olvass tovább

Legújabb megjegyzések

Használati útmutató Bosch MFQ3010 Kézi mixer
Якушева Анастасия 20-04-2022
Ennek a modellnek a keverőjén a habverők nem pattannak a helyükre ... És folyamatosan kirepülnek. Jellegzetes kattanásig nem helyezhetők be


(A Google fordította)
Bosch MFQ3010 Kézi mixer
Használati útmutató Bosch MFQ4020 Kézi mixer
Bengt Carneby 12-01-2022
A Bosch MFQ4020 elektromos habverőnk tápkábele elszakadt a kábellehúzás során, és a kábelek láthatóvá váltak. Az elektromos habverő szétszerelhető/javítható, és ebben az esetben anyagilag védhető-e. Tisztelettel, Bengt Carneby [email protected]


(A Google fordította)
Bosch MFQ4020 Kézi mixer