A Tefal Botmixerek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Tefal Botmixerek kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hogyan tisztíthatom a legjobban a kézi turmixgépet? Ellenőrzött

A legtöbb turmixgépen levehető darab van, amelyet mosogatógépbe lehet tenni, ezt a kézikönyvben fel kell tüntetni. A kézi tisztítást úgy tehetjük meg, hogy a pengéket egy tál meleg vízbe helyezzük, és bekapcsoljuk a botmixert. Adjon hozzá mosószert, ha akarja. Soha ne szárítsa meg a pengéket, ettől tompák lehetnek.

Hasznos volt (143) Olvass tovább

Hogyan használhatom a különböző sebességeket? Ellenőrzött

A legjobb, ha a legkisebb sebességgel indul, és a legnagyobb sebességgel épít. Ez a legjobb eredményt és a legkevesebb fröccsenést fogja eredményezni.

Hasznos volt (102) Olvass tovább

Használat után körbetekerhetem a vezetéket a készülék körül? Ellenőrzött

Jobb ezt nem megtenni, mert károsíthatja a vezetéket. A legjobb dolog, ha úgy tekerjük be a zsinórt, ahogy az a termék csomagolásakor volt.

Hasznos volt (43) Olvass tovább

Legújabb megjegyzések

Használati útmutató Tefal HB656838 Botmixer
L.Broerse 03-10-2021
Bocsánat csak egy kérdést küldtem, de azt írja, hogy mérő, de motornak kell lennie


(A Google fordította)
Tefal HB656838 Botmixer
Használati útmutató Tefal HB656838 Botmixer
L. Broerse 03-10-2021
Jó reggelt lenne egy kérdésem. Kb. 2 éve vettem ezt a Tefal aprítót/botmixert, keveset használom az aprítót és sokat a botmixert. Először a chopper tönkremegy, a mérő már nem hajtja a pengéket. Készíts vad spenót shake-et botmixerrel, és most ugyanaz a hiba. Ez még garanciális? Nagyon sajnálom, mert tényleg azt hittem, hogy egy csúcsgépet vettem. Nem tudom, mit ronthattam volna el egy ilyen egyszerű eszközzel.


(A Google fordította)
Tefal HB656838 Botmixer