Használati útmutatók a Bomann Botmixerek

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Bomann Botmixerek kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hogyan tisztíthatom a legjobban a kézi turmixgépet? Ellenőrzött
A legtöbb turmixgépen levehető darab van, amelyet mosogatógépbe lehet tenni, ezt a kézikönyvben fel kell tüntetni. A kézi tisztítást úgy tehetjük meg, hogy a pengéket egy tál meleg vízbe helyezzük, és bekapcsoljuk a botmixert. Adjon hozzá mosószert, ha akarja. Soha ne szárítsa meg a pengéket, ettől tompák lehetnek.

Hasznos volt (103)
Hogyan használhatom a különböző sebességeket? Ellenőrzött
A legjobb, ha a legkisebb sebességgel indul, és a legnagyobb sebességgel épít. Ez a legjobb eredményt és a legkevesebb fröccsenést fogja eredményezni.

Hasznos volt (60)
Használat után körbetekerhetem a vezetéket a készülék körül? Ellenőrzött
Jobb ezt nem megtenni, mert károsíthatja a vezetéket. A legjobb dolog, ha úgy tekerjük be a zsinórt, ahogy az a termék csomagolásakor volt.

Hasznos volt (22)