A Electrolux Asztali grillsütők kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Electrolux Asztali grillsütők kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Szeretném megtudni az Electrolux készülékem korát. Hogy tudom ezt csinálni? Ellenőrzött

A sorozat életkorával meghatározhatja a termék életkorát. Ez megtalálható a készüléken. A sorozatszám első karaktere egy évet jelöl (azaz: 1 = 2001), az utána lévő két karakter pedig a gyártás hetét (azaz: 35 = az adott év 35. hete). Tehát a 13500016 sorozatszám jelzi, hogy a gép a 2001. év 35. hetétől származik.

Hasznos volt (843) Olvass tovább