Koenic KMW 1221 B Mikrohullámú sütő

Használati útmutatóra van szüksége Koenic KMW 1221 B Mikrohullámú sütő? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyvben nem talált megoldást? A Repair Café ingyenes javítási szolgáltatásokat nyújt.

Használati útmutató

pdf2htmlEX
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 3,57 MB)

advertisement

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Koenic KMW 1221 B Mikrohullámú sütő: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Koenic termékével?
Igen Nem
100%
0%
2 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Használhatom-e a mikrohullámú sütőt, ha a forgókorong nem működik? Ellenőrzött
A forgókorong biztosítja a hő egyenletes eloszlását.Ha a forgókorong nem működik, a mikrohullámú sütő nem használható megfelelően.Javíttassa meg a mikrohullámú sütőt.

Hasznos volt (1025)
Miért nem tehetek fémet a mikrohullámú sütőbe? Ellenőrzött
A fém nem engedi át a mikrohullámokat, hanem visszaveri őket.Amikor ezek a mikrohullámok ugyanoda verődnek vissza, szikrák keletkeznek.

Hasznos volt (333)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Koenic.