Használati útmutatók a Weber Grillsütők

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Weber Grillsütők kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a különbség a faszén és a brikett között? Ellenőrzött
A brikett a faszén gyártás során visszamaradó darabkákból készül, ezért más tulajdonságokkal rendelkezik.A faszén gyorsabban ég, és nagyobb hőmérsékletet tud elérni.A brikett hosszabb ideig ég, és alkalmas állandó hőmérséklet fenntartására.

Hasznos volt (113)
Hogyan tisztítsam meg a Weber grillemet? Ellenőrzött
A fedelet és a vízforralót vízzel és szappannal meg lehet tisztítani. A rostély grillkefével tisztítható. A legjobb, ha ezt még a rostély melegíti.

Hasznos volt (12)
Használhatok fát a weberi grillezőmön? Ellenőrzött
Nem, Weber határozottan azt tanácsolja, hogy ezt ne tegye. A fa nagyon magas hőmérsékletet érhet el, és deformálhatja a grillezőt.

Hasznos volt (8)