A Robogók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Robogók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A robogóm menet közben leáll, mit tegyek? Ellenőrzött

A rendszeres szervizek során ellenőrizni kell a robogó szelepeit és megfelelő elhelyezkedését.Ha ezt nem vagy nem helyesen végzik el, a nem optimálisan égő üzemanyag miatt a robogó túlmelegedhet.Gondoskodjon a szelepek megfelelő beszereléséről.

Hasznos volt (644) Olvass tovább

Mi a megfelelő gumiabroncs-nyomás egy robogóhoz? Ellenőrzött

A robogó gumiabroncsát elég erősen fel kell fújni. A pontos nyomás robogó és márka szerint változhat, de általában jó, ha az első gumiabroncshoz legalább 2,1 bar, a hátsó gumihoz pedig 2,5 bar. Az abroncson gyakran feltüntetik az ideális nyomást.

Hasznos volt (512) Olvass tovább