Használati útmutatók a Campingaz Felfújható matracok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Campingaz Felfújható matracok kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A légágyam az idő múlásával lassan leereszt, de úgy tűnik, hogy nem szivárog. Miért van az, hogy? Ellenőrzött
A hőmérséklet-különbségek gyakran okozzák a légágy puhábbá válását. Tágul a forró levegő és a régi légi szerződések. Ha a légágyat napközben meleg levegő tölti ki, és az éjszaka lehűl, a légágy puhábbnak érzi magát. További okok a hibás szelep vagy a porózussá vált régi anyag. Ez utóbbi esetben a légágyat ki kell cserélni. Hibás szelep esetén forduljon a gyártóhoz.

Hasznos volt (112)
Megjavíthatom a levegő ágyamban lévő szivárgást egy kerékpár gumiabroncs javító készlettel? Ellenőrzött
A légzsák szivárgását meg lehet javítani egy kerékpár gumiabroncs javító készlettel. A légágyakban használt PVC azonban eltérhet a kerékpár gumiabroncsokétól, így lehetséges, hogy a ragasztó nem tapad jól a légágyhoz. A tartós javításhoz a legjobb, ha egy javító készletet készítenek, amelyet kifejezetten légágyakhoz készítettek.

Hasznos volt (18)
A légágy alakú bemélyedések kényelmetlenül érzik magukat alvás közben, mit tehetek ez ellen? Ellenőrzött
Ezekre a légágy alakú alakú behúzásokra azért van szükség, hogy megakadályozzuk a kidudorodást felfújva. Ha ezek túl erősnek érzik magukat, a légágyat túlságosan felfújták. Engedjen ki egy kis levegőt, hogy lágyabb legyen.

Hasznos volt (12)
Felfújhatom a levegővel a számat? Ellenőrzött
A levegő ágyának felfújása a szájával nem tanácsos. Eltekintve attól, hogy sokáig tart, és a személy szédül, az a hátránya, hogy a levegővel felfújja a száját, az az, hogy a levegő mellett a nyál fújódik a légágyba. Ez idővel befolyásolhatja a légágyat.

Hasznos volt (7)
A légágy hidegnek tűnik, mit tehetek? Ellenőrzött
A légágy nem jól szigetelődik, mert tele van levegővel. A padlótól érkező hideg a levegőbe jut, így hideg lesz. Ennek megelőzésére használhat szigetelt szőnyeget a légágy alatt vagy egy szigetelt fedőlapot a légágy tetején.

Hasznos volt (2)