Használati útmutató Kärcher WV 6 Premium Ablaktisztító

Használati útmutatóra van szüksége Kärcher WV 6 Premium Ablaktisztító? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 4.12 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Kärcher WV 6 Premium Ablaktisztító: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) Kärcher termékével?
Igen Nem
0%
100%
2 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Winfried Fuchs 03-09-2021
Határozottan nagyon csalódott vagyok a WV 6-ban, akárhogy is tartod, laposabb meredekebb, kisebb-nagyobb nyomással maradnak a csíkok. A WV 5 esetében nem ez volt a helyzet. A minőség is kiábrándító.Kb 5 évig volt a WV5, aztán leállt. A WV6-ot tavaly októberben vettem, 10 hónapja, most már nem tölt. Ha ezután azt olvassa, hogy a javítás körülbelül 4 hónapig is eltarthat, világossá válik, hogy ezt a márkát nem szabad többé megvásárolnia.

válasz | Hasznos volt (0)(Translated by Google)
A kézikönyvet eredetileg tette közzé a Kärcher.
Használati útmutató Kärcher WV 6 Premium Ablaktisztító