JYSK Laura (30x29x181) Könyvszekrény

Használati útmutatóra van szüksége JYSK Laura (30x29x181) Könyvszekrény? Alább ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF formátumú kézikönyvet. Ezenkívül gyakran ismételt kérdéseket, termékértékeléseket és felhasználói visszajelzéseket is olvashat, amelyek lehetővé teszik a termék optimális használatát. Ha nem erre a kézikönyvre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyvben nem talált megoldást? A Repair Café ingyenes javítási szolgáltatásokat nyújt.

Használati útmutató

Loading…

pdf2htmlEX
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 3.88 MB)

advertisement

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a JYSK Laura (30x29x181) Könyvszekrény: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett-e a(z) JYSK termékével?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mikor kell a könyvespolcot a falhoz rögzítenem? Ellenőrzött
A könyvespolcot a játszó gyermekek vagy a kisállatok könnyen felboríthatják.Továbbá, ha a könyvespolc felső részét nagyobb súly terheli, könnyen felborulhat.Ilyen esetben ajánlott a könyvespolcot a falhoz rögzíteni.

Hasznos volt (49)

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

A kézikönyvet eredetileg tette közzé a JYSK.