A Playmobil kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Playmobil-témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett témakör nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Hogyan akadályozhatom meg, hogy a Playmobil játékaim elszíneződjenek? Ellenőrzött

A Playmobil játékok műanyagának elszíneződésében a két legnagyobb hozzájárulás a napfénynek való kitettség és a cigarettafüst. Próbálja minimalizálni ezeket a Playmobil tárolásakor.

Hasznos volt (972) Olvass tovább

Mi a legjobb módszer a Playmobil darabjainak tisztítására? Ellenőrzött

A Playmobil azt tanácsolja, hogy a darabokat kézzel tisztítsa meg meleg vízzel vagy nedves ruhával, enyhe mosószerrel. Soha ne tegye a téglát mosógépbe vagy mosogatógépbe. Ezután hagyja a téglákat levegőn megszáradni. Az elektromos alkatrészeket csak száraz ruhával lehet tisztítani.

Hasznos volt (742) Olvass tovább

Hány éves kortól alkalmas a Playmobil játékra? Ellenőrzött

A legtöbb Playmobil készlet alkalmas arra, hogy 4 éves kortól felfelé játsszon, a benne lévő apró alkatrészek miatt. A különleges 1.2.3. téma 1,5 éves és annál idősebb gyermekek számára alkalmas. A dobozon mindig szerepel az ajánlott életkor.

Hasznos volt (429) Olvass tovább