Használati útmutatók a SilverCrest Varrógépek

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a SilverCrest Varrógépek kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mi a SilverCrest termékem modellszáma? Ellenőrzött

Bár egyes SilverCrest termékek alternatív modellszámmal rendelkeznek, mindegyiknek van IAN-száma, amellyel a termék azonosítható.

Hasznos volt (3295) Olvass tovább

Milyen méretű tűt használjak? Ellenőrzött

A tű mérete a szövettől függ. Vastagabb szövethez gondolkodótűre lesz szükség. A tű alkalmazása gyakran szerepel a csomagoláson.

Hasznos volt (1074) Olvass tovább

Mindent ellenőriztem, de a varrógépem szála folyamatosan szakad, mit tehetek? Ellenőrzött

Ha a gép felső szála folyamatosan szakad, ahol a tű belép a szövetbe, előfordulhat, hogy a tűlemez vagy az orsóház kisebb sérüléseket okoz karcolások és / vagy éles élek formájában. Ezek a kisebb sérülések miatt a szál néhány öltés után elszakadhat.

Hasznos volt (1002) Olvass tovább

Meddig tart egy varrógép tű? Ellenőrzött

Ez gyártónként változik, de általában egy tű körülbelül 8 órán át fog tartani. Lehet, hogy hosszabb ideig tart, amíg a tű eltörik, de előtte tompa lesz, és károsíthatja a szövetet.

Hasznos volt (496) Olvass tovább

A tűm folyamatosan törik, mi okozza ezt? Ellenőrzött

Ennek különféle okai lehetnek. Lehet, hogy a tű nem megfelelő a kiválasztott szövethez, lehet, hogy a tű túl alacsonyan van beállítva, lehet, hogy a szövetet nem megfelelően irányítják, vagy az orsótok helytelenül van elhelyezve.

Hasznos volt (469) Olvass tovább

A tű cseréjéhez teljesen ki kell kapcsolnom a varrógépemet? Ellenőrzött

A tűt megváltoztathatja, miután kikapcsolta a terméket a be / ki kapcsolóval. A termék tisztításakor válassza le az áramellátást.

Hasznos volt (360) Olvass tovább

Legújabb megjegyzések

Használati útmutató SilverCrest IAN 54399 Varrógép
Eduard Herauf 24-01-2024
Kérem, küldje el nekem ennek a varrógépnek az utasításait. Németül.


(A Google fordította)
SilverCrest IAN 54399 Varrógép
Használati útmutató SilverCrest IAN 67073 Varrógép
Vartiainen merja 02-10-2023
Vettem egy beindított varrógépet, silver grest ian 67073 hiányzik a kézikönyve. Ez átvészelhető rajtad és mennyibe kerül, köszönöm szépen!


(A Google fordította)
SilverCrest IAN 67073 Varrógép
Használati útmutató SilverCrest IAN 315501 Varrógép
Gheorghe Constantinescu 09-04-2023
Helló ! Mennyi ennek a varrógépnek az átlagos élettartama, ha figyelembe vesszük, hogy alumíniumból és műanyagból készült?


(A Google fordította)
SilverCrest IAN 315501 Varrógép
Használati útmutató SilverCrest IAN 64779 Varrógép
Malcolm Burns 19-02-2023
Miért forog még mindig a kézikerék, és miért nem mozdul a tű?


(A Google fordította)
SilverCrest IAN 64779 Varrógép
Használati útmutató SilverCrest IAN 300024 Varrógép
Zsuzsa 11-02-2023
Miért nincs magyar nyelvű használati útmutató? A magyar nyelvű használati útmutató letöltése után is a cseh jön.SilverCrest IAN 300024 Varrógép