Használati útmutató Heinner HPA-M230 Légtisztító

Kézikönyvre van szüksége a Heinner HPA-M230 Légtisztító hez? Az alábbiakban ingyenesen megtekintheti és letöltheti a PDF kézikönyvet angol nyelven. Ehhez a termékhez jelenleg 1 gyakran ismételt kérdés, 0 megjegyzés tartozik, és 0 szavazattal rendelkezik. Ha nem ezt a kézikönyvet szeretné, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Használati útmutató

Loading…

PURIFICATOR DE AER
Model: ForestBreeze Sense 230
Cod: HPA-M230
www.heinner.com
Purificator de aer
CADR (flux de aer) 230 m³/h
Arie de acoperire: 16-24 m²
Magyar nyelvű használati útmutató letöltése (PDF, 1.27 MB)
(Gondoljon a környezetre, és csak akkor nyomtassa ki a kézikönyvet, ha feltétlenül szükséges)

Loading…

Értékelés

Ossza meg velünk, mit gondol a Heinner HPA-M230 Légtisztító: értékelje a terméket. Szeretné megosztani a termékkel kapcsolatos tapasztalatát, vagy kérdése van? Írja megjegyzését az oldal alján lévő szövegdobozba.
Elégedett a Heinner HPA-M230 Légtisztító-szal?
Igen Nem
Értékelje elsőként a terméket
0 szavazás

Csatlakozzon a termékről folytatott párbeszédhez

Itt megoszthatja véleményét a Heinner HPA-M230 Légtisztító-ról. Ha kérdése van, először figyelmesen olvassa el a kézikönyvet. Kézikönyv igénylése kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével történhet.

További információ erről a kézikönyvről

Megértjük, hogy jó, ha van egy papíralapú kézikönyv a Heinner HPA-M230 Légtisztító-hoz. A kézikönyvet bármikor letöltheti weboldalunkról, és saját maga is kinyomtathatja. Ha szeretne egy eredeti kézikönyvet, javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a következővel: Heinner. Esetleg tudnak adni egy eredeti kézikönyvet. Más nyelvű kézikönyvet keres Heinner HPA-M230 Légtisztító készülékéhez? Válassza ki a kívánt nyelvet a honlapunkon, és keresse meg a modellszámot, hátha elérhető.

Műszaki adatok

Márka Heinner
Modell HPA-M230
Kategória Légtisztítók
Fájltípus PDF
Fájl méret 1.27 MB

Heinner Légtisztítók összes kézikönyve
Légtisztítók további kézikönyvei

Gyakran Ismételt Kérdések a következővel kapcsolatban: Heinner HPA-M230 Légtisztító

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A légtisztító a rendszeres port is eltávolítja a levegőből? Ellenőrzött

Igen, a légtisztítók a port is eltávolítják a porból, amelyet egyébként porozással és tisztítással kellene eltávolítani. A légtisztítótól függ, hogy milyen méretű por távolítható el a levegőből.

Hasznos volt (160) Olvass tovább
Használati útmutató Heinner HPA-M230 Légtisztító

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó kategóriák