Használati útmutatók a Vízforralók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Vízforralók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen célt szolgál a teáskannámban található szűrő? Ellenőrzött
Fennakadnak rajta az idő során lerakódott vízkő leváló darabkái.

Hasznos volt (301)
A vízforraló nem fejeződik be és folyamatosan forral, mit tegyek? Ellenőrzött
Sok esetben a vízforraló fedele nem volt megfelelően becsukva. Ha hagyják, hogy a hő távozzon, a vízforraló tovább forral. Ha ez nem oldja meg a problémát, vegye fel a kapcsolatot a gyártóval vagy egy szerelővel.

Hasznos volt (176)
Forralhatok kevesebbet, mint a minimális vízmennyiség? Ellenőrzött
A minimális vízmennyiségnél kevesebb forrásnál a hőmérséklet-érzékelő meghibásodhat. Ez megakadályozhatja, hogy a vízforraló forrásponton kikapcsoljon, ami veszélyes helyzeteket eredményezhet.

Hasznos volt (66)
Forralhatok-e többet a maximális vízmennyiségnél? Ellenőrzött
A maximális vízmennyiségnél magasabb forrásnál a vízforraló túlcsordulhat. Ez esetleg veszélyes helyzeteket eredményezhet.

Hasznos volt (51)
Hatékony-e a vízforralót forró vízzel feltölteni a csapból? Ellenőrzött
Nem. Ahhoz, hogy meleg vizet juttasson a csaphoz, gyakran előbb ki kell engedni a hideg vizet, ami kárba veszik. Ezenkívül a csövek ugyanannyi forró vizet töltenek fel, amelyet nem használnak, és lehűl, ami energiaveszteséghez vezet. Ezért jobb, ha egy vízforralót hideg vízzel tölt meg.

Hasznos volt (50)