A Blaupunkt Vasalók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Blaupunkt Vasalók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Tisztíthatom a vasalóm alját súrolóval? Ellenőrzött

Nem, ez károsíthatja az alját. Használjon nedves ruhát vagy puha szivacsot a tisztításához.

Hasznos volt (365) Olvass tovább

Mi a különbség a gőzölős vasaló és a hagyományos vasaló között? Ellenőrzött

A gőzölős vasaló legnagyobb előnye, hogy a gőz használata miatt könnyebb a ráncok eltávolítása.A hagyományos vasaló ezzel szemben sokkal könnyebb és többnyire olcsóbb is.

Hasznos volt (297) Olvass tovább

A vasalóm talpa elszíneződött, még vasalhatok vele? Ellenőrzött

Ez lehetséges, de van esély arra, hogy a világos színű ruhákra dörzsölje.

Hasznos volt (245) Olvass tovább

Vasalhatok gombokat? Ellenőrzött

Nem, ez károsítja a vasaló talpát, és ez megakadályozza a vasaló megfelelő működését. Soha ne vasaljon gombok, cipzárak vagy más kemény tárgyak fölé.

Hasznos volt (169) Olvass tovább