Használati útmutatók a Constructa Tűzhelyek

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Constructa Tűzhelyek kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Miért ad ki kattanó hangot a tűzhelyem gyújtószerkezete? Ellenőrzött
Ha a tűzhely tisztítása sok vízzel történt, akkor a gombok átnedvesedhettek, és ez gyulladást vált ki.Mosás után hagyja megszáradni az gombokat.Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (960)
A tartományomban lévő sütő nem melegszik fel eléggé, mit tegyek? Ellenőrzött
A termosztát biztosítja, hogy a kemencék a megadott hőmérsékletre melegedjenek. Valószínű, hogy a termosztát hibás. Cserélje le. Ha kétségei vannak, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (884)
Milyen edények használhatók indukciós tűzhelyen? Ellenőrzött
Általában minden mágnesezhető edény használható indukciós tűzhelyen.A legtöbb újonnan gyártott edény alkalmas indukciós főzőlaphoz.

Hasznos volt (783)
A tartományomban van egy hálózati csatlakozó, amely nem illik a szokásos aljzatba, mit tegyek? Ellenőrzött
Sok elektromos tartományban (mind kerámia, mind indukciós) más csatlakozó van. Ezek a készülékek ugyanis sok energiát igényelnek. A készülék telepítését szakember végezze.

Hasznos volt (389)
Mi a pirolízis? Ellenőrzött
Néhány sütő pirolízis funkcióval rendelkezik. Ez egy olyan tisztító rendszer, amely szennyeződéseket és zsírt éget el a sütőben nagyon magas hőmérsékletek alkalmazásával. A pirolízis után az összes szennyeződés hamuvá vált és könnyen eltávolítható. Ha a sütő pirolízis funkcióval rendelkezik, akkor a sütő tisztán tartása érdekében célszerű évente 3-4 alkalommal használni.

Hasznos volt (326)
Amikor a sütőt használom, gyakran marad étel, amely az aljára esik, füstöt okozva. Hogyan akadályozhatom meg ezt? Ellenőrzött
Sok sütőhöz rács és tepsi is tartozik. Amikor az ételt elkészítik a rácson, a tepsi aljára helyezhető, hogy megakadályozza az ételmaradványok égését és füstképződést.

Hasznos volt (155)
Csatlakoztathatok egy tartományt egy hosszabbítóhoz? Ellenőrzött
Azok a készülékek, amelyek nagy energiát igényelnek, például egy tartomány, nem köthetők össze az összes hosszabbítóval. Nézze meg, hogy mekkora a Wattban feltüntetett tartomány energiafogyasztása, és ellenőrizze, hogy a hosszabbító képes-e ezt kezelni. Vannak hosszabbító kábelek vastagabb kábelekkel, amelyek nagyobb készülékek kezelésére készülnek.

Hasznos volt (154)
Készíthetek több elemet egyszerre több grilltálca használatával? Ellenőrzött
Technikailag ez lehetséges. Azonban az étel típusától függ, ha módosítania kell az elkészítési időt, vagy félig fel kell cserélnie a tálcákat az elkészítés során.

Hasznos volt (154)