A Szárítók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Szárítók-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Miért nagyobb a szárítógépem dobja a mosógépem dobjánál, pedig ugyanakkora az űrtartalmuk? Ellenőrzött

A ruhák megfelelő szárításához a szárítógépnek levegőre van szüksége.

Hasznos volt (3007) Olvass tovább

Mi a különbség a kondenzátoros szárító és a szellőző szárító között? Ellenőrzött

A kondenzátoros szárítóban a kondenzált vízgőzt elvezetik és egy belső tartályba gyűjtik. Szellőztetett szárítóban a forró, nedves levegőt egy tömlőn keresztül engedik le, például egy ablakon keresztül. A szellőző szárító olcsóbb használni, mint a kondenzátor szárító

Hasznos volt (873) Olvass tovább

Rakhatom a szárítómat és a mosógépet? Ellenőrzött

Általában lehetőség van egy szárító és mosógép közvetlen egymásra rakására. Ez csak az elöltöltős modellekkel működik. Ehhez azonban célszerű egy megfelelő tartozékot használni. Ez megakadályozza a gépek rezgését és leesését, valamint megakadályozza az alsó gép károsodását.

Hasznos volt (701) Olvass tovább

Csatlakoztathatok szárítót egy hosszabbítóhoz? Ellenőrzött

A nagy energiát igénylő készülékeket, például a szárítót, nem lehet minden hosszabbítóhoz csatlakoztatni. Nézze meg, milyen a szárító energiafogyasztása, amit Wattban jeleznek, és ellenőrizze, hogy a hosszabbító vezeték képes-e ezt kezelni. Vannak hosszabbító kábelek vastagabb kábelekkel, amelyek nagyobb készülékek kezelésére készülnek.

Hasznos volt (545) Olvass tovább

Mi a különbség a mosó-szárítógép, valamint a külön mosógép és szárító között? Ellenőrzött

A mosó-szárítógép legnagyobb előnye, hogy kevesebb helyet foglal. Egy külön szárító azonban többet tud szárítani, mint egy mosó-szárító. A mosó-szárítógép viszonylag több energiát fogyaszt és több időt igényel.

Hasznos volt (536) Olvass tovább