Használati útmutatók a Beurer Páramentesítők

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Beurer Páramentesítők kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A páramentesítő készülékemet bekapcsolhatom közvetlenül a vásárlást követően? Ellenőrzött
Nem. A hűtőszekrényhez és a mélyhűtőhöz hasonlóan, az első bekapcsolás előtt ezt a készüléket is legalább 2 órán, de lehetőség szerint 24 órán át álló helyzetben kell pihentetni.

Hasznos volt (499)
Mekkora az ideális páratartalom egy lakótér számára? Ellenőrzött
Az ideális páratartalom egy házban 40-60% között van. Magasabb vagy alacsonyabb páratartalom esetén a gombák, baktériumok és vírusok nagyobb valószínűséggel fejlődnek ki, és személyes kényelmetlenséget tapasztalhat.

Hasznos volt (309)
Hogyan kell helyesen szállítanom a páramentesítő készülékemet? Ellenőrzött
A páramentesítő készüléket mindig függőleges helyzetben, óvatosan kell szállítani.Bármely más módon történő szállítás károsíthatja a készüléket.

Hasznos volt (291)