Használati útmutatók a AEG Páraelszívók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a AEG Páraelszívók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Mekkora az ideális távolság a páraelszívó és a tűzhely között? Ellenőrzött
Ez a márkától függően változhat, de általában a páraelszívókat legalább 65 cm-re kell helyezni a gáztűzhelyektől, és legalább 50 cm-re elektromos és indukciós tűzhelyektől.

Hasznos volt (1148)
Szükségem van motorral vagy anélkül páraelszívóra? Ellenőrzött
A motoros páraelszívók arra szolgálnak, amikor a levegőt közvetlenül kifelé mozgatják. Motor nélküli páraelszívó arra szolgál, ha van központi szellőző rendszer. Soha ne csatlakoztassa a motorral ellátott páraelszívót a központi szellőző rendszerhez!

Hasznos volt (543)
Hogyan tisztíthatom az AEG páraelszívóm szűrőit? Ellenőrzött
Az összes AEG páraelszívó szűrőjét kézzel lehet lemosni. Bizonyos modellek rendelkeznek mosogatógépben mosható szűrővel. Ez megtalálható a felhasználói kézikönyvben. Ügyeljen arra, hogy a szűrő száraz legyen, amikor visszahelyezi a páraelszívóba.

Hasznos volt (201)