Használati útmutatók a Olajsütők

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Olajsütők-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen gyakran kell cserélnem a zsírt vagy az olajat az olajsütőmben? Ellenőrzött
Az optimális eredmény elérése érdekében ropogtatnivalók készítése esetén minden 8. alkalom után javasolt a sütéshez használt zsír vagy olaj cseréje.Hasábburgonya sütése esetén a zsírt vagy az olajat elegendő minden 12. alkalom után cserélni.

Hasznos volt (868)
Megtisztíthatom az olajsütőm belsejét súrolóval? Ellenőrzött
Nem. A legtöbb olajsütő speciális réteggel rendelkezik, amelyet súroló vagy csiszolótisztító használata károsíthat. Csak a súroló vagy a nedves törlőkendő puha oldalát használja.

Hasznos volt (304)
Mi a „hideg zóna” az olajsütőmben? Ellenőrzött
Hideg zónával rendelkező sütőben az olaj egy része a fűtőelem alatt ül. Az olaj ezen része hidegebb marad, mint a felső része. A morzsák az aljára úsznak, és ebben a hideg zónában végzik, biztosítva, hogy az olaj hosszabb ideig tiszta maradjon.

Hasznos volt (282)