A Olajsütők kézikönyvei
Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Olajsütők-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.
Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.
- Adler
- AEG
- AFK
- Alpina
- Ambiano
- Ardes
- Azura
- Blaupunkt
- Bomann
- Bosch
- Camry
- Caso
- Clatronic
- Concept
- Delimano
- Domo
- ECG
- Electrolux
- Emerio
- Eta
- Fagor
- Fram
- Fritel
- Gallet
- Gorenje
- Haier
- Hauser
- Heinner
- Hyundai
- Insido
- Klarstein
- Koenic
- Lauben
- Mesko
- Moulinex
- Nedis
- OK
- Palson
- Panasonic
- Philco
- Philips
- Princess
- Proficook
- Qilive
- Rohnson
- SEB
- SEG
- Sencor
- Siemens
- SilverCrest
- Solac
- Starcrest
- Teesa
- Tefal
- Trisa
- Tristar
- Ufesa
- Zelmer
Gyakran ismételt kérdések
Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.
Milyen gyakran kell cserélnem a zsírt vagy az olajat az olajsütőmben? Ellenőrzött
Az optimális eredmény elérése érdekében ropogtatnivalók készítése esetén minden 8. alkalom után javasolt a sütéshez használt zsír vagy olaj cseréje.Hasábburgonya sütése esetén a zsírt vagy az olajat elegendő minden 12. alkalom után cserélni.
Hasznos volt (1008) Olvass továbbMegtisztíthatom az olajsütőm belsejét súrolóval? Ellenőrzött
Nem. A legtöbb olajsütő speciális réteggel rendelkezik, amelyet súroló vagy csiszolótisztító használata károsíthat. Csak a súroló vagy a nedves törlőkendő puha oldalát használja.
Hasznos volt (409) Olvass továbbMi a „hideg zóna” az olajsütőmben? Ellenőrzött
Hideg zónával rendelkező sütőben az olaj egy része a fűtőelem alatt ül. Az olaj ezen része hidegebb marad, mint a felső része. A morzsák az aljára úsznak, és ebben a hideg zónában végzik, biztosítva, hogy az olaj hosszabb ideig tiszta maradjon.
Hasznos volt (388) Olvass tovább