A Mosogatógépek kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Mosogatógépek-márkákat, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Az összes modell megjelenítéséhez kattintson a márkanévre. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett márkanév nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

A mosogatógépem befejezte a mosogatást, de a mosogatótablettát tartalmazó rekesz nem nyílt ki. Ellenőrzött

A problémát a rekeszt eltorlaszoló edények okozzák.

Hasznos volt (7983) Olvass tovább

A mosogatógép már nem melegíti a vizet, miért van ez? Ellenőrzött

Valószínű, hogy a fűtőelem hibás. Cserélje le. Ha kétségei vannak, lépjen kapcsolatba a gyártóval.

Hasznos volt (7469) Olvass tovább

Használhatok-e normál sót a mosogatógépben? Ellenőrzött

Nem, a normál só olyan anyagokat tartalmazhat, amelyek károsíthatják a háztartási készüléket.

Hasznos volt (3186) Olvass tovább

Le kell öblítenem az edényeket, mielőtt beteszem őket a mosogatógépbe? Ellenőrzött

Az edényeket nem szükséges öblíteni, de el kell távolítania a nagy, kemény és zsíros maradványokat. Ezek idővel eltömíthetik a lefolyót.

Hasznos volt (1291) Olvass tovább

Kinyithatom a mosogatógépet, amíg működik? Ellenőrzött

A legtöbb mosogatógép vízleállítóval van felszerelve, így a program azonnal leáll, amikor az ajtót kinyitják, és ez azt jelenti, hogy nem jön ki víz. Egyes modelleknél ez idővel problémákat okozhat. Beépített mosogatógépekkel előfordulhat, hogy a mosogatógép gyakori kinyitása futás közben vízkárosodást okozhat a környező szekrényekben a felszabaduló gőz miatt.

Hasznos volt (1038) Olvass tovább

Kinyitnom kell a mosogatógépet, miután befejezte a működést, hogy az edények gyorsabban száradjanak? Ellenőrzött

Ez a mosogatógép típusától és a mosogatógép helyétől függ. Néhány mosogatógép rendelkezik egy olyan funkcióval, amely a mosási program után megszárítja az edényeket. Ebben az esetben a mosogatógép kinyitása nem jár hozzáadott értékkel. Beépített mosogatógépekkel előfordulhat, hogy a mosogatógép gyakori kinyitása futás közben vízkárosodást okozhat a környező szekrényekben a felszabaduló gőz miatt.

Hasznos volt (832) Olvass tovább

Miután a mosogatógép befejezte ciklusát, a műanyag edények még nedvesek, a többi viszont nem. Miért van az, hogy? Ellenőrzött

A műanyag rossz hővezető, lehetővé teszi a termékek gyors lehűlését. A rajta maradó nedvesség sokkal kevesebbel párolog el, mint például a kerámián vagy a fémen.

Hasznos volt (753) Olvass tovább

Csatlakoztathatom a mosogatógépet egy hosszabbítóhoz? Ellenőrzött

A nagy energiát igénylő készülékeket, például a mosogatógépet, nem lehet minden hosszabbítóhoz csatlakoztatni. Nézze meg, milyen a mosogatógép energiafogyasztása, amit Wattban jeleznek, és ellenőrizze, hogy a hosszabbító kábel ezt kezeli-e. Vannak hosszabbító kábelek vastagabb kábelekkel, amelyek nagyobb készülékek kezelésére készülnek.

Hasznos volt (682) Olvass tovább

Gondot jelent, ha a mosogatógép belsejében karcolódnak a fémek? Ellenőrzött

A legtöbb mosogatógép belseje rozsdamentes acélból készül, és a karcolások nem érintik őket.

Hasznos volt (674) Olvass tovább

Tehetek teflonnal ellátott edényeket a mosogatógépbe? Ellenőrzött

Igen tudsz. A serpenyő azonban gyorsabban kopik, mint amikor kézzel tisztítják. A teflonnal ellátott edények kézi tisztításakor soha ne használjon súrolót, hanem használjon puha szivacsot vagy ruhát.

Hasznos volt (667) Olvass tovább

Tegyek fa tárgyakat, például spatulát és vágódeszkát a mosogatógépbe? Ellenőrzött

Nem. A fából készült tárgyak megsérülhetnek vagy deformálódhatnak a mosogatógépben. A felszabaduló farostok károsíthatják a mosogatógépet is. A fa vágódeszkákat gyakran ragasztóval készítik, amely a többszörös mosogatógépben való tartózkodás után fellazulhat.

Hasznos volt (666) Olvass tovább