Használati útmutatók a Fisher Légkondicionáló berendezések

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Fisher Légkondicionáló berendezések kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen gyakran kell tisztítani vagy cserélni a légkondicionáló berendezésben lévő szűrőket? Ellenőrzött
A légkondicionáló berendezés szűrőit ajánlatos évente négyszer ellenőrizni.

Hasznos volt (2468)
Mit jelent a BTU? Ellenőrzött
A BTU a British Thermal Unit (brit hőegység) mozaikszava.A mértékegység a hűtési energiamennyiséget jelzi.

Hasznos volt (834)
Minden légkondicionáló páramentesítőként is működik? Ellenőrzött
A légkondicionáló által előállított hideg levegő gyakran viszonylag alacsony páratartalmú. Ennek hatása azonban kisebb, mint egy tényleges páramentesítő használatakor. Néhány légkondicionáló berendezés rendelkezik a levegő párátlanításának különleges funkciójával.

Hasznos volt (547)
Mi az R-410A? Ellenőrzött
Az R-410A olyan hűtőszer, amelyet 0 ° C-ig lehűlő készülékekben, például hűtőszekrényekben és légkondicionálókban használnak. Ez a régebbi hűtőanyagok cseréje, és nem károsítja az ózonréteget.

Hasznos volt (398)
Mi a legjobb hely a split típusú légkondicionáló beltéri egységének felszerelésére? Ellenőrzött
Ez a helytől függ, de általában a következő szabályokat lehet betartani. Ügyeljen arra, hogy semmi ne akadályozza a légáramlást. Győződjön meg arról, hogy a helyszín karbantartás céljából hozzáférhető-e. Szerelje fel az egységet legalább 2 méterre a talajtól.

Hasznos volt (286)
Van-e negatív hatása a légkondicionálónak a levegő minőségére? Ellenőrzött
Ha a légkondicionálót megfelelően karbantartották, akkor az nem befolyásolja a levegő minőségét. Ha például egy szűrőt hosszú ideig nem cseréltek, vagy más karbantartást nem hajtottak végre, akkor a légkondicionáló piszkos levegőt képes előállítani.

Hasznos volt (285)
Helyezhetem a mobil légkondicionálómat egy szekrénybe, hogy eltűnjön a látóköréből? Ellenőrzött
Nem, abszolút nem. A mobil klímaberendezésnek helyre van szüksége a légáramlás és a légbeszívás biztosításához. Kis helyen a készülék túlmelegedhet.

Hasznos volt (283)