Használati útmutatók a Electrolux Kézi porszívók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Electrolux Kézi porszívók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Szeretném megtudni az Electrolux készülékem korát. Hogy tudom ezt csinálni? Ellenőrzött
A sorozat életkorával meghatározhatja a termék életkorát. Ez megtalálható a készüléken. A sorozatszám első karaktere egy évet jelöl (azaz: 1 = 2001), az utána lévő két karakter pedig a gyártás hetét (azaz: 35 = az adott év 35. hete). Tehát a 13500016 sorozatszám jelzi, hogy a gép a 2001. év 35. hetétől származik.

Hasznos volt (379)
Használhatok-e szokásos porszívót hamu felszívására? Ellenőrzött
Nem, ez egyáltalán nem lehetséges. A hűltnek tűnő hamu még mindig meleg, vagy akár forró lehet belül. A szokásos porszívót nem erre tervezték, és tüzet okozhat. A szokásos porszívók szűrői nem mindig alkalmasak rendkívül kicsi részecskék, például hamu visszatartására. Ezután elérheti a porszívó motorját, és károsodást okozhat.

Hasznos volt (6)
Mi az a HEPA? Ellenőrzött
A HEPA a nagy hatékonyságú részecske levegőt jelenti. Sok porszívó rendelkezik HEPA szűrővel. A HEPA-szűrő leállítja az összes 0,3 mikrométeres (µm) vagy annál nagyobb részecske legalább 85% -át, és legfeljebb 99,999995% -át.

Hasznos volt (3)