A Blaupunkt Gőztisztítók kézikönyvei

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Blaupunkt Gőztisztítók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Hibás a terméke, és a kézikönyv nem kínál megoldást? Látogassa meg a Repair Café szolgáltatást ingyenes javítási szolgáltatásokért.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Használhatok gőztisztítót fapadlón, például laminálton? Ellenőrzött

Igen, de a fapadlók sérülékenyebbek, mint például a csempék. Használja a legalacsonyabb fokozatú gőztisztítót, és használjon ruhát a sérülések elkerülése érdekében.

Hasznos volt (343) Olvass tovább

A gőztisztítóm nagyon kevés gőzt termel, mit tehetek? Ellenőrzött

Először ellenőrizze a víztartályt, hogy van-e elég víz. A csökkent gőzkibocsátás másik oka a vízkő felhalmozódása lehet. Olvassa el az adott gőztisztító kézikönyvét, hogy megtudja, hogyan kell vízkőmentesíteni a modellt.

Hasznos volt (12) Olvass tovább

Nem tudom megnyomni a gőzgombot/kart, miért van ez? Ellenőrzött

Egyes gőztisztítók gyermekbiztonsági zárral rendelkeznek. Ha ez be van kapcsolva, a gőzgomb vagy a kar nem működik. A gőztisztító használatához kapcsolja ki a gyerekzárat.

Hasznos volt (9) Olvass tovább

Használhatok mosószereket vagy egyéb vegyszereket a gőztisztítóban? Ellenőrzött

Nem, a tisztítószerek vagy más vegyszerek károsíthatják a gőztisztítót, és sok esetben érvénytelenítik a termékre vonatkozó garanciát.

Hasznos volt (3) Olvass tovább