Használati útmutatók a Cata Főzőlapok

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a Cata Főzőlapok kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Milyen edények használhatók indukciós főzőlapon? Ellenőrzött
Általában minden mágnesezhető edény használható indukciós főzőlapon.A legtöbb újonnan gyártott edény alkalmas indukciós főzőlaphoz.

Hasznos volt (955)
A főzőlapom olyan hálózati csatlakozóval rendelkezik, amely nem illik a szokásos aljzathoz. Mit tegyek? Ellenőrzött
Sok elektromos főzőlap (mind kerámia, mind indukciós) más csatlakozóval rendelkezik. Ezek a készülékek ugyanis sok energiát igényelnek. A készülék telepítését szakember végezze.

Hasznos volt (628)
Miért ad kattanó hangot a hatótávolságomon? Ellenőrzött
Ha a tartományt sok vízzel megtisztították, előfordulhat, hogy a gombok átnedvesedtek, és ezzel beindult a gyújtás. Hagyja megszáradni a gombokat. Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot a gyártóval.

Hasznos volt (609)