Használati útmutatók a BabyOno Mellszívók

Az alábbiakban megtalálja mindazokat a BabyOno Mellszívók kapcsolatos témaköröket, amelyekhez használati útmutató érhető el nálunk. Ezenkívül tekintse meg a gyakran ismételt kérdések részt is az oldal alján, amelyekben hasznos tanácsokat talál termékével kapcsolatban. A keresett modell nincs a listán? Lépjen velünk kapcsolatba.

Is your product defective and the manual offers no solution? Go to a Repair Café for free repair services.

Gyakran ismételt kérdések

Ügyfélszolgálati csapatunk keresi a hasznos termékinformációkat, és válaszol a gyakran ismételt kérdésekre. Amennyiben pontatlanságot talál a gyakran ismételt kérdésekben, a kapcsolatfelvételi űrlapon jelezze nekünk a hibát.

Használható-e másodlagos mellszívó? Ellenőrzött
Ha lehetséges a tej áthaladó részeinek fertőtlenítése, például forralással, akkor biztonságos a másodlagos mellszívó használata. Egyéb esetben nem higiénikus és nem tanácsos.

Hasznos volt (21)
Meddig tárolható az anyatej? Ellenőrzött
Ez attól függ, hogy hol tárolja. Szobahőmérsékleten 5–10 órát tárolható. A hűtőszekrényben tárolva a tej 5 napig frissen marad, míg a mélyhűtőben akár 3 hónapig is tárolható. Mélyfagyasztóban tárolva az anyatej 3–6 hónapig friss marad. Elmelegítés után a tejet 1 órán belül fel kell használni. Ha a tejnek savanyú szaga van, valószínűleg jobb nem felhasználni.

Hasznos volt (2)
Mi a különbség a nyitott és zárt rendszerű mellszívó között? Ellenőrzött
Zárt rendszerű mellszivattyúknál a tej nem érintkezik a mechanizmussal, és közvetlenül a tartályba áramlik. Nyitott rendszer esetén a tej átfolyik az emlőpumpán, majd a tartályba. Ezért a zárt rendszer higiénikusabb és kevesebb tisztítást igényel.

Hasznos volt (0)